Tuesday, May 23, 2006

Kuori porkkanat

Pilko sipulit ja sitruunaruoho hienommiksi ja freesaa niitä hieman kattilan pohjalla ruokaöljyssä. Lisää kattilaan valkoviini, vesi ja kerma. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Heitä veteen keittymään. Lisää kanaliemikuutiot. Pilko paprika pienemmäksi ja lisää kattilaan. Raasta kattilaan kolmen sentin pala inkivääriä. Lisää currytahna. Kun porkkanat ovat lähes kypsiä nakkaa kattilaan maissit ja parsakaalin kukinnot. Parsakaalin ei tarvi kauaa keittyä, se vaan menee keltaiseksi. Lisää lohikuutiot ja keitä n. 5 minuuttia. Kaada sekaan kookosmaito ja tarkista maku. Lisää suolaa ja pippuria, jos tarvii. Aivan lopuksi lisää katkaravut, mutta älä keitä enää, etteivät ne sitkisty. Hienonna päälle vielä kevätsipulia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home